S^ns"rs"z İnternet

Çarşamba, Temmuz 04, 2012

Toshiba Full HD VL963

Toshiba, HD ve pasif 3D teknolojisine sahip yeni Smart TV VL963 serisini duyurdu. Bezel-less tasarımıyla hemen dikkatleri üzerine çeken Toshiba VL963 serisi, çok ince çerçevesi ile sinemayı anımsatan görüntüleme deneyimi sunuyor. Seri, Full HD ekrana ve 2D içeriği 3D görüntülere çevirebilen pasif 3D teknolojisine sahip. Kullanıma hazır dört adet 3D gözlük ürünler beraberinde gelen VL963, 107cm (42”), 119cm (47”) ve 139cm (55”) ekran boyutları mevcut. LED arka aydınlatma teknolojisi sayesinde, çok ince tasarlanmış ve enerji tasarrufu ön planda tutulmuş. Bütün modellerde dört adet HDMI girişi, iki adet USB girişi ve (DVB-T/T2, DVB-C ve DVB-S/S2) için bir adet Multi-Tuner bulunuyor. Ayrıca, internet üzerinden geniş multimedya içeriğine kolay erişim sağlayan Smart TV özelliği her işi modelde de mevcut.i


Yeni Toshiba VL963 serisinde Audyssey ses uzmanları tarafından geliştirilen ses teknolojileri paketi ‘Audyssey Premium TV’ özelliği de bulunuyor. Audyssey ABX, TV hoparlörlerinde zengin ve güçlü bass sağlarken, Audyssey Dynamic Volume özelliğiylr soft diyalog seslerini yükseltir ve sürekli olarak reklam aralarının başında meydana gelen rahatsız edici cızırtı seslerini ortadan kaldırarak daha uyumlu bir ses kalitesi sağlar. Audyssey EQ, mümkün olan en net ve en dengeli sesi sağlamak için VL963 ses ayarlarını odanın akustiğine göre kendiliğinden ayarlayan ses dengeleme sistemidir. Bu üç teknoloji birlikte çalışarak için en iyi ses deneyimini sağlamak için tasarlanmıştır.


İki adet USB girişi kullanıcılara harici HDD ve USB bellek ile kolayca bağlantı kurarak, TV ekranında video ve resimleri izleme veya Dolby® Digital Plus stereo hoparlörleri ile müzik dinleme fırsatı sunuyor. Entegre USB Video Recording* özelliği kullanıcıların sevdikleri bir TV programını kaydetmek için harici bir HDD'ye kolayca bağlanabileceği anlamına geliyor. Dört adet HDMI girişiyle, oyun konsolu veya Blu-ray™ oynatıcısı gibi cihazları VL963 serisine kolayca bağlayarak, büyük ekranda yüksek görüntü kalitesi ile video oyunlarının keyfini çıkarabilirsiniz.

Toshiba VL963 serisi özellikler

Ful HD, 1920 x 1080p
Edge-LED arka aydınlatmalı 16:9 LCD panel
3D (pasif), 2D - 3D dönüştürme
400 AMR (Aktif Hareket & Çözünürlük)
Autoview
4x HDMI, 2x USB
Wi-Fi® modülü,opsiyonel USB cihazı ile mevcut
USB Video Recording*
Multi-Tuner (DVB-T/T2, DVB-C ve DVB-S/S2)
Common Interface (Ortak Arayüz) Tipi (CI+)
Audyssey Premium TV teknoloji paketi
Toshiba Places erişimli SMART-TV
Renkler: parlak siyah

Ekran boyutları:

107cm (42’’): 42VL963
119cm (47’’): 47VL963
139cm (55”): 55VL963

0 yorum:

Yorum Gönder