S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Temmuz 05, 2012

LG Cinema Screen LM671S 3D Smart TV

LM671S Cinema 3D Smart TV; Magic Motion kumanda, 4 adet FPR gözlük, dahili Wi-Fi, MCI 400Hz gibi özellikleri CINEMA SCREEN tasarımı ile birleştiriyor. 

Mükemmel görüntü kalitesi, her eve uyum sağlayabilecek şık tasarımı ve üstün performansı ile göz alıcı bir TV izleme deneyimi. 

Sihirli Kumanda

Hareket tuşu, işaretleme ve hareketle kontrol...Kullanımı en kolay ve rahat TV kumandası. 

İşaretleme: İşaretleyin ve tıklayın! Smart TV'niz için sihirli bir uzaktan kumanda. 

Hareketle Kontrol: Karmaşık komutlar için basit hareketler kullanın ve zamandan tasarruf edin. 

Hareket tuşu: Tıpkı bilgisayar faresi kullanıyormuş gibi hareket tuşunu yukarı aşağı kaydırın. 


FPR 3D Panel

LG Cinema 3D TV, eski nesil 3D TV’lere gore daha parlak ve daha net görüntüler sunar. En büyük özelliği FPR (Film Patterned Retarder) 3D paneli içermesidir. FPR 3D panel sayesinde en geniş görüş açılarında bile titreşimsiz, bulanık olmayan ve canlı bir 3D TV izleme deneyimi yaşarsınız. 



Dual Play: Dual Play ile arkadaşlarınızla oyun keyfi bir üst seviyeye taşınacak. LG Cinema 3D TV’nin Dual Play fonksiyonu ile iki kişilik oyunları, ekran bölünmeden tam ekranda oynamanın keyfini çıkarın. 

2D’den 3D’ye Dönüştürme: 3D içerik sıkıntısına son! LG’nin geliştirilmiş dönüştürme fonksiyonu ile 2D formatındaki herhangi bir içeriği 3D derinliğinde ve pürüzsüzlüğünde izleyin. 

3D Sound Zooming: 3D izleyin ve 3D duyun! 3D Sound Zooming özelliği ile 3D deneyiminizi en gerçekçi şekliyle yaşayabilmeniz için 3D sesler ekrandaki 3D görüntülerle senkronize olur. 

3D Derinlik Kontrolü: 3D Derinlik Kontrolü ile 3D TV deneyiminizi zenginleştirin. En ideal 3D TV izleme ortamını siz oluşturun. 3D Derinlik Kontrolü ile, 3D efektleri kontrol edip 3D deneyiminizi kişiselleştirebilirsiniz. 

CINEMA SCREEN Tasarımı: Eksiksiz ve göz alıcı bir izleme deneyimi için kusursuz bir sadelik. 3D filmlerin keyfini çıkarmanın en iyi yolu sinema perdesidir; sinemadayken herhangi bir çerçeve veya engel yoktur ve geniş ekran sizi içine çeker.İşte minimalist stil ve en son teknoloji ile tasarlanmış, sinemadaki film izleme deneyimini evinize getiren LG'nin en yeni TV serisi. 

Titreşimsiz 3D: LG CINEMA 3D gözlükleri titreşimi ortadan kaldırırken gözleriniz için büyük rahatlık sağlar. Titreşimsiz LG Cinema 3D gözlükleri ile görüntüler üst üste binmeden ve eski nesil 3D teknolojisine bağlı baş dönmesi olmadan daha üstün 3D izleme deneyiminin tadını çıkarın. 

Rahat Cinema 3D Gözlükleri: CINEMA 3D gözlükleri hafiftir, pilsiz çalışır, sade ve ekonomiktir. Sizlere konforlu ve ergonomik izleme deneyimi sunar.


0 yorum:

Yorum Gönder