S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Temmuz 26, 2012

Mists of Pandaria’nın Çıkışı Belli Oldu

Dünyanın en efsane MMO oyunlarından biri olan World of Warcraft’ın uzun zamandır konuşulan yeni ek paketi Mists of Pandaria, 25 Eylül günü piyasaya sürülüyor. Böylece oyunun geliştiricisi olan Blizzard, serinin 4. ek paketini çıkarmış olacak.


Windows XP, Windows Vista, Windows Vista ve Mac OS işletim sistemleriyle uyumlu oyunun, önerilen fiyatı 34,99€ / 29,99£ olarak belirlendi. Her Blizzard oyununda olduğu gibi kolektörler için ayrıca Collecter’s Edition paketi satışa sunulacak. Collecter’s Edition’ın önerilen fiyatı 69,99€ / 59,99£ olarak belirlendi. Ayrıca Digital Deluxe adlı Collecter’s Edition’la gelen oyun için eşyaların da yer aldığı ekstra bir paket seçeneği daha yer alacak. Bu paketin satış fiyatıysa 49,99€ / 39,99£ belirlendi. Standart paketi satın alan oyuncular daha sonra isterlerse 15€ /10£ karşılığında Digital Deluxe’a geçiş yapabilecekler.

WoW: Mists of Pandaria paketi ile oyuncuları yepyeni maceralar bekliyor. Yeni paketle gelecek en büyük yenilikler arasında yeni bir ırk ve sınıf yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder