S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Nisan 12, 2012

LG Türkiye, 2012 Nesil TV'lerini Sürpriz Ödüllerle Tanıtıyor

Hepimizin takip ettiği siteler olduğu gibi benim de en çok takip ettiğim site Donanım Haber. Pek çok yeni bilgiyi okumanın yanı sıra konusunda uzman arkadaşlardan aldığım tavsiyeler ve yardımlar bile bu sitenin yerini oldukça sağlamlaştırıyor bende. Kendime topladığım, toplarken her bir parçasından emin olduğum bilgisayarım ve arkadaşlarıma toplayacağım bilgisayarlar için asla oradan sormadan bir adım atmıyorum.

2012 nesil Televizyonlar bir bir tanıtımlara düşmeye başladı. Geçtiğimiz haftalarda Samsung "Haliç Kongre Merkezi"nde lansmanını yaptı ve televizyonlarını gösterdi. Panasonic hızlı bir giriş yaptı ve lansman gerçekleştirmeden TV'lerini satışa çıkardı.


Donanım Haber'in televizyonlar bölümü yöneticisinin yazdığı yazıya göre de bu ay içinde LG'nin TV'lerinin tanıtımlarını göreceğiz. Lansman çok yüksek ihtimalle sınırlı bir zümreye gerçekleştirilecektir ama sürpriz ödüller Facebook sayfassı üzerinden verilecektir.

LG Türkiye Facebook sayfası üzerinden yapılacağını tahmin ettiğim ve 2012 serisinden televizyon verileceğini söylenen yarışma için her gün facebook sayfasını takip etmeye değer.

Spekülasyonlar haber doğurur. Belli mi olur?




12 Nisan 2012 Perşembe: 10:41


0 yorum:

Yorum Gönder