S^ns"rs"z İnternet

Salı, Nisan 17, 2012

Asus'tan Yeni 3D IPS Monitör VG23AH

ASUS, 3D IPS LED monitörü VG23AH’yi 16 Nisan 2012’de Taiwan’da duyurdu. Eğlence ve oyun için çok işlevli ve isteğe göre uyarlanabilen bir ekran olarak tasarlanan VG23A ASUS’un hepsi bir arada 3D teknolojisiyle dikkat çekerken kullanıcılara da en üst düzey 2D ve 3D multimedya arasında seçim imkanı sunuyor.

Stereoskopik 3D gerçeklik hissi

VG23AH göze çarpan 3D FPR teknolojisiyle kullanıcıları üç boyutlu bir sanal dünyanın içerisine çekiyor. 3D FPR monitörlerde kullanılan teknoloji, 3D görüntüleri sol ve sağ göze aynı anda ileterek gözü yormayan ve titreşme içermeyen bir üç boyutlu izleme deneyimi sunuyor.



Canlı renk performansı ve görsel deneyim

VG23AH kullanıcılara çarpıcı renkli bir dünyayı 1080p Full HD olarak getiriyor ve IPS paneli renk kaymasını en aza indirerek hem dikey hem de yatay düzlemde 178 derecelik geniş görüş açısı sağlıyor.

Kapsamlı bağlantı noktası seçenekleri

VG23AH, ikili HDMI 1.4 çıkış noktasıyla akıllı bir tasarım özelliğini taşıyor. Bu ikiz girişler 3D Blu-ray desteği ve eş zamanlı olarak hem oyun konsoluna ve Blu-ray disk oynatıcılarla bağlanabilen ve kullanım esnasında kolaylıkla değiştirilebilen bir görüntü esnekliğini mümkün kılıyor. Ayrıca single-link DVI ve D-sub girişleriyle daha fazla bağlantı noktası seçeneği sunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder