S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Mart 21, 2013

LG’den Sinemaseverlere Özel Kampanya


LG Ultra HD TV Disney’den Muhteşem ve Kudretli Oz filmi temalı Amerika seyahati kazandırıyor.

LG Electronics dünyanın ilk 84 inç ULTRA HD TV’si için yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre LG 84LM960V ULTRA HD TV satın alanlar arasından yapılacak çekilişte bir çift Disney’den Muhteşem ve Kudretli Oz filmi temalı unutulmayacak bir ABD seyahati kazanacak.

LG Electronics tarafından başlatılan kampanya kapsamında 8 Mart–15 Mayıs 2013 tarihleri arasında, LG 84LM960V ULTRA HD TV satın alanlardan çekiliş ile belirlenecek şanslı bir çift, 6 gece/7 gün sürecek unutulmayacak bir Las Vegas-Hollywood seyahatinin sahibi olacak. Ayrıcalıklarla dolu bu tatilde talihli çift, Las Vegas ve Hollywood’un sihirli dünyasını keşfetme şansı yakalayacaklar.

LG Electronics’in Kasım 2012’de Türkiye pazarına sunduğu dünyanın ilk 84 inç ULTRA HD TV’si 84LM960V, kusursuz detayları ile TV izleme deneyiminde yeni bir çığır açıyor.LG ULTRA HD TV, 8 milyon pikselli görüntü kalitesine ve Full HD’den dört kat daha fazla çözünürlüğe (3840×2160) sahip. 4 adet42 inçTV’nin büyüklüğündeki84 inçdev ekranı ve 2.2 ses sistemi ile hem göze ve hem de kulağa hitap ediyor. LG’nin üstün CINEMA 3D ve Smart TV fonksiyonlarını da barındıran 84LM960V, TV izleme deneyimini yepyeni bir seviyeye taşıyor.

3 boyutlu olarak 8 Mart’ta vizyona girecek Disney’in yeni filmi Muhteşem ve Kudretli Oz’un yönetmenliğini Sam Raimi yapıyor. James Franco’nun canlandırdığı Oscar Diggs, ahlaki değerleri çok olmayan küçük çaplı bir sirk sihirbazıdır. Toz toprak içindeki Kansas’tayken kendini bir anda renkli Oz diyarında bulan Oscar, turnayı gözünden vurduğunu düşünür. Şöhret ve servet kazanması çok kolay olacaktır. Tabii üç cadıyla tanışana dek… Bu üç cadı; Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) ve Glinda (Michelle Williams) Oscar’ın; herkesin beklediği o müthiş sihirbaz olduğuna bir türlü ikna olmaz. İstemeden Oz Diyarı’nın ve sakinlerinin büyük sorunlarıyla karşı karşıya kalan Oscar, çok geç olmadan kimin iyi kimin kötü olduğuna karar vermek zorundadır. İllüzyon ve becerikliliğiyle hatta biraz da büyüyle sihrini konuşturan Oscar, kendini büyük Oz Büyücüsü’ne dönüştürmekle kalmaz, daha iyi de bir adam hâline getirir.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için LG Müşteri Bilgi Merkezi 444 6 543 (LGE)www.lg.com/tr

0 yorum:

Yorum Gönder