S^ns"rs"z İnternet

Perşembe, Mart 21, 2013

LG PB62G HD LED Projektör

500 Ansi Lumen değerine sahip, USB'den DivX HD ve MsOffice Destekli, Intel Widi uyumlu Home Cinema HD Ready Projektör PB62G, evinizde veya ofisinizde projeksiyon keyfinizi minimal tasarımla buluşturuyor. 


30.000 saate kadar olan pil ömrüyle film gecenizde projektör lambanızın zayıflamasını, tükenmesini ya da pahalı lambaları kafanıza takmayacak, yalnızca filmin keyfini çıkaracaksınız. 

LED teknolojisinin gösterebildikleri renk skalası diğer teknolojilere göre daha yüksek olmasıdır. Bu sayede, daha güçlü ve gerçekçi görüntüler elde edecek, seyir keyfinizi gerçekliğe taşıyacaksınız. 


Ayrıca USB üzerinden sağladığı geniş format desteği ile HD filmlerinizi kampta, tatilde ya da bilgisayarınızdan uzak olan her yerde bilgisayara ihtiyaç duymadan izleyeceksiniz. Yanınıza sadece USB'nizi almanız yeterli. 

Ofis içi ve ofis dışı kullanımda dosya görüntüleme özelliği sayesinde, PowerPoint sunumlarınızı ve Excel dosyalarınızı herhangi bir işleme gerek kalmadan, USB üzerinden direkt görüntülenmesini sağlayarak vakitten ve ekstra bir bilgisayar taıma yükünden kazançlı çıkacaksınız. 


Projeksiyona entegre 2 x 3W güçlü stereo hoparlörler ile daha iyi bir ses deneyimi yaşayacak, istediğiniz her yerde PB62G’yi mobil olarak kullanabileceksiniz. 


Teknik Özellikleri: 

Çözünürlük: WXGA 1280x800 

Parlaklık: 500 Ansi Lumen 

Kontrast Oranı(FIFO): 15000:1 

Gürültü: 34 (Yüksek Parlaklık), 26 (Ekonomik) 

Üniformluk (min) JBMA: 85% 

Projeksiyon Lensleri – Odaklama: Manual 

Projeksiyon Lensleri – Yakınlaşma: Fixed 

Projeksiyon Görüntüsü - Ekran Boyutu: 100" 

Projeksiyon Görüntüsü – Standart: 40"@1.2m 

Projeksiyon Görüntüsü - Atma Oranı(Geniş/Tele): 1.48 

Projeksiyon Offset: ±100% 

Lamba – Tip: LED RGB 

Lamba - Ömür Boyu Yüksek Parlaklık: 30000 Hrs

0 yorum:

Yorum Gönder