S^ns"rs"z İnternet

Pazartesi, Ocak 07, 2013

NVIDIA'dan Oyun Konsolu

NVIDIA, Project Shield adlı Android oyun konsolunu tanıttı.

Oyun severlerin yakından tanıdığı NVIDIA, CES 2013 fuarında tanıttığı oyun konsoluyla oyun tutkunlarına daha da yakın olacak. Project Shield adlı saf Android mobil oyun konsolu, NVIDIA'nın mobilite gücünü bizlere gösterecek. 


5 inç Android tablete kontrolör bağlanmış gibi görünen Project Shield, mobil oyun tutkunlarını dokunmatik ekranın hissizliğinden kurtaracak. Hızla gelişen Android oyunlarını maksimum keyifle oynatacak olan NVIDIA Project Shield, gücünü Tegra 4 çipsetten alacak. Dünyanın en hızlı mobil işlemcisi olarak tanıtılan Tegra 4, 4 çekirdekli A15 işlemci ve 75 çekirdekli grafik işlemciyi bünyesinde barındırıyor. 


5 inç Retina HD ekranında 1280x720 piksel (294ppi) çözünürlük sunan Project Shield, HDMI, micro-USB, microSD ve 3,5mm ses girişlerini sunacak. Cihazın fiyatı henüz belli değil, çıkış tarihi ile ilgili bilgiler ise CES 2013'ten bir hafta sonra detaylanacak. 

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Buypasa.com ‘da %50 ‘ye varan indirimler bulunmaktadır. Bu indirimlerden yararlanmak için Buypasa sitesini takip etmelisiniz.

Yorum Gönder