S^ns"rs"z İnternet

Çarşamba, Ocak 23, 2013

LG Google TV

LG Electronics’in Smart TV’leri ile yakaladığı başarı üzerine inşa edilen LG Google TV, SİNEMA EKRAN tasarımı ve 5 farklı boyutuyla 2013 yılı içerisinde piyasaya çıkacak.


LG Google TV, sihirli qwerty uzaktan kumanda sayesinde Smart TV deneyiminizi yükselterek, Smart TV dünyasına yepyeni içerikler sunacak. Üstelik tüm bu akıllı fonksiyonlar şık ve modern görünüm için LG‘nin gelişmiş SİNEMA EKRAN tasarımına dahil edilecek.

LG Google TV kullanıcı deneyimini yeniden tanımlıyor.

Kişiselleştirilebilir “Home Dashboard” ekranında ilginize göre isterseniz hava durumu, isterseniz gerçek zamanlı ve özelleştirilebilir haber kaynaklarını görebilirsiniz.

LG Google Tv’de klavye ile magic motion kumandanın birleştirildiği sihirli Qwerty uzaktan kumanda kullanılarak dolaşılabilir, TV yayını veya internet içeriğine tek bir ses komutu ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca ekstra kaydırma ve tıklayarak kontrol seçeneklerini ortadan kaldırarak, tek bir ses komutu ile belirli bir kanala, istasyona veya web sitesine geçmeniz de mümkün.

LG Google Tv’de bulunan çift çekirdekli (dual core) CPU, menü içinde akıcı ve hızlı dolaşım, hızlı internet tarama ve takılmasız video akışı sağlıyor. Ek işlemci gücü TruPicture XD Engine teknolojisi ise daha zengin renkler, daha derin kontrast ve daha genel görüntü netliği ile sağlanan, hızlı ve hassas görüntüleri işlemek için kullanılıyor. Ayrıca CINEMA 3D TV işlevselliği de sunan LG Google TV, film meraklıları ve oyunculara daha iyi 3D efekt vermek için FPR teknolojisini kullanıyor.

Başlangıçta sadece ABD’de satışa sunulacak olan LG Google TV, Avrupa’da daha ileri bir tarihte piyasaya sunulacak.

Yepyeni bir akıllı TV deneyimine hazır mısınız?


0 yorum:

Yorum Gönder