S^ns"rs"z İnternet

Salı, Eylül 18, 2012

Sparkle’dan İki Yeni Ekran Kartı

Sparkle GTX650 OC Dragon Cyclone ve Sparkle GTX650 OC duyuruldu.

NVIDIA’nın resmi iş ortaklarından SPARKLE, iki yeni ürününü duyurdu. GTX650 GPU taşıyan ürünler, SPARKLE GTX650 OC Dragon Cyclone & SPARKLE GTX650 OC model isimlerine sahip. Bu seri GPUların en son özelliklerini taşıyan ürünlerin, 384 CUDA çekirdeği, 128Bit 1024MB GDDR5 hafıza gibi standart özelliklerinin yanı sıra, kartlar kullanıcılara daha fazla performans sunmak amacıyla referans saat hızlarının üzerinde yapılandırılmış.

Sadece Hızlı Değil

Kepler GK107 ailesinin bir üyesi olarak SPARKLE GTX 650 Dragon Cyclone ve SPARKLE GTX 650 OC kategorisinde en iyi fiyat performans oranını sunmayı hedefliyor ve SPARKLE Ar-Ge takımı kartlar üzerinde kullanıcıların sistemlerinde en yüksek performansa erişebilmeleri için gereken en iyi GPU yapılandırmasını dizayn etmiş. Son seri bu ürünler, en son teknolojiyi DirectX 11, NVIDIA PhysX, NVIDIA CUDA teknolojileri ile beraber sunmakta. Kartlar çoklu monitör kullanımlarında Display Porta ihtiyaç duymaksızın aynı anda 3 monitörü destekliyor.


Harika Tasarımlı İşçilik: SPARKLE Dragon Cyclone

Günümüzde ekran kartının en önemli noktaları, geliştirilmiş hafıza ve gpu hızlarının yanısıra soğutma. SPARKLE Dragon Cyclone soğutma sistemi, 90mm fan dizaynında ve kullanıcı ihtiyaçlarına göre değiştirilebilir fan yapısında oluşturulmuş. Bu sistem daha fazla hava akışı, daha geniş kapsama, kolay temizlenebilirlik ve kullanıcı ihtiyaçlarına göre esnekliğe izin veriyor. 90mm çift pençeli bıçak dizaynı kolaylıkla %20 daha fazla hava akışı sağlıyor ve ana komponentler üzerindeki sıcak havayı sağlam fan yapısı sayesinde uzaklaştırıyor. Bu model fan, söz konusu bu 2 yeni model üzerinde standart olarak bulunurken, Dragon Cyclone modeli ayrıca Turbo Modu ve Sessiz Modu için özel olarak hazırlanmış 2 adet extra fan ile beraber geliyor.

Dragon Cyclone Verimlilik Modu (Standart), %20 daha fazla hava akımı

Verimilik modu 90mm çift pençeli bıçak dizaynı kullanırken tüm ana bileşenler üzerinden sıcak havayı sağlam fan yapısı ile uzaklaştırıyor ve en iyi oyun performansına son kullanıcıları bir adım daha yaklaştırıyor. Standart fanlara göre verimlilik modunda hava akışı %20 daha fazla sağlanıyor.


Dragon Cyclone Turbo Modu, %40 Daha Fazla Hava Akımı

Özel olarak hız aşırtma için dizayn edilmiş pervane tipi 90mm fan Turbo modu için kullanılıyor ve hava basıncını çok kısa sürede arttırarak GPU ve hafıza modüllerini soğutuyor. Bu fan ile %40 daha fazla hava akışı sağlanmış oluyor.

Dragon Cyclone Sessiz Mod, 15% Daha Az Gürültü Seviyesi

Sessiz Mod ise 90mm pala yaprak dizaynlı fan kullanıyor. Bu sayede en iyi soğutma performansı sağlanmaya çalışılırken 15% daha az gürültü seviyesi sağlanabiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder