S^ns"rs"z İnternet

Pazartesi, Eylül 24, 2012

LG FULL HD 3D TV M52 KİŞİSEL TV SERİSİ


LG FULL HD TV; HD yayın, DVD, internet, oyun ve fotoğraf gibi multimedya eğlencelerine olanak tanır. İzleme zevkiniz, Full HD görüntü kalitesi ile daha da gelişir.

IPS panel, renk ısısı değişimlerine daha kapalı ve stabil olmasından ötürü gerçek görüntüye eş değer renk doygunluğu sunar.

LG IPS Monitör, ayakta durduğunuzda ya da uzanırken renk solması yapmaz, bu şekilde hayat canlılığında renklerin keyfini çıkarmanızı sağlar.


IPS panel, pürüssüz renk değişimleri ile temiz görüntüler sağlar. Bu sayede aksiyon filmleri, internette sörf, RPG oyunları gibi içeriklerin uzun süreli kullanımlarda konforlu şekilde keyfini çıkarmanızı sağlar.

Picture in Picture (PIP) özeliği ile birçok ekranı aynı anda izleyebilirsiniz. Bu sayede bilgisayarınızı kullanırken küçük bir ekran içerisinde TV izlemeniz mümkündür.


USB KOLAY İZLEME fonksiyonu, USB diskinizdeki medyalarınızı kolayca TV ye bağlayıp hemen izlemenize olanak tanır.

Gelişmiş surround sound sistemi ile LG HD sesin keyfini çıkarın. Daha güçlü ve derin boyutlu sesler, izleme deneyiminizi daha gerçekçi hale getirir.

LG Full HD TV, HD oynatıcıların kolayca bağlanabilmesi için iki adet HDMI portunu destekler.

İç dizayna göre monitörünüzü konumlayın, duvar askısı sayesinde alandan tasarruf edin.


LG LED TV, Süper Enerji Tasarrufu modunda görüntü kaybı olmadan parlak görüntüler verir. Geleneksel LED TV'lere göre enerji tasarruf edin ve en iyi görüntü kalitesini alın.

0 yorum:

Yorum Gönder