S^ns"rs"z İnternet

Pazartesi, Nisan 01, 2013

Televizyon Teknolojisinde Akıllı Dönem Başladı

Dünya artık hiç olmadığı kadar avucumuzun içinde. Artık evinizde TV izlerken, herhangi bir zaman veya mekan sınırlaması olmadan, tek bir dokunuşla en beğendiğiniz film ve videoları izleyebilirsiniz.


Geleceğe Hoşgeldiniz!

Evinizdeki hangi cihazların LG CINEMA 3D Smart TV’niz ile uyumlu olduğunu bilmiyorsanız merak etmeyin. DLNA ile bugün artık neredeyse evlerimizdeki tüm elektronik cihazların uyumu söz konusu.

DLNA, Digital Living Network Alliance’ın kısaltmasıdır. Evinizin herhangi bir odasında olan bilgisayarınızdan müzik dinlemek, fotoğraflarınızı görüntülemek ve video/film izlemek gibi pek çok dijital içeriği, bir başka uyumlu cihaza aktarmanızı sağlamaktadır.


LG‘nin Cinema 3D Smart TV’lerle evinizdeki DLNA uyumlu cihazlarda yer alan medya dosyalarına kolayca ulaşabilir ve uzaktaki TV’nizden erişim sağlayabilirsiniz. DLNA sertifikalı Windows PC’ler, Android telefonlar, PS3, Blu-Ray disk çalarlar, tabletler, kablosuz yazıcılar, kameralarla bu paylaşımı kolaylıkla yapabilirsiniz.

Bir başka LG Cinema 3D TV özelliği ise WiDi. WiDi teknolojisi ile internetin zorunlu olması ortadan kalkmıştır. Eğer bilgisayarınız Wireless Display (WiDi) teknolojisini destekliyorsa, LG’nin Smart Share özelliğini kullanarak kablolara veya internet ağına ihtiyaç duymadan bilgisayarınız ve TV’niz arasında kolay ve hızlı bağlantı sağlayabilirsiniz.


WiDi teknolojisinin size sunduğu kolaylık sadece internet olmadan, kablosuz aktarım yapmakla da sınırlı değil. WiDi sayesinde bilgisayarınızdan TV’nize film, video paylaştıktan sonra siz bilgisayarınızda rahatça çalışmaya devam edebilirsiniz.

2. Display ile evinizin herhangi konumundan dizinizi izleyin!

LG’nin 2. Ekran desteği sayesinde artık evinizde mekan kısıtlaması olmadan TV’nizdeki yayını tablet PC’nizden veya akıllı telefonunuzdan izleyebilirsiniz. (Tablet/Telefon ve TV’nin aynı WiFi ağından internete bağlı olmasını gerektirir.)


LG, size ait tüm tüm mobil cihazlarınızı, CINEMA 3D Smart TV’niz ile bir araya getirerek evinizde her zamankinden daha keyifli bir TV izleme alışkanlığı edinmenize olanak sağlıyor. Bir cep telefonu, bilgisayar, harici sabit disk veya bir tablet PC ile LG’nin Smart Share dünyasına girip, medya dosyalarınızı TV’nizde görmeniz için en az birine sahip olmanız yeterli.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

televizyonların en teknolojik olanı buypasa.com adresinde sizde bütçenize uygun bir televizyon alabilirsiniz.

Unknown dedi ki...

merhaba arkadaşlar işte burada en kaliteli replika telefonlar bulabilirsiniz

Yorum Gönder