S^ns"rs"z İnternet

Cuma, Kasım 30, 2012

Lg LSM-100 Mouse Scanner



LG LSM-100, dünyanın ilk tarayıcı entegreli tarayıcı faresidir. Notlarınızı ya da gazetede gibi dökümanlardan metinleri kolaylıkla tarayabilir, OCR kullanarak dönüştürebilir ve bunları MsOffice, Adobe Photoshop gibi programlar ile düzenleyebilirsiniz. Bu şekilde bu yazıları bilgisayara el ile yazmaktan kurtulabilirsiniz. Bunun yanında, .320 dpi dijital çözünürlüklü ve A3 boyutundan büyük olmayan resimleri de tarayabilir ve JPEG, TIFF, PDF, PNG uzantıları ile kaydedebilirsiniz.

Standart fare boyutlarında olan LG Scanner Mouse, masanızda ya da laptop çantanızda rahatlıkla taşınabilir. Global şirket ofislerinden gündelik hayata, LG Scanner Mouse tarama işlemini pratik ve kolay bir işleme dönüştürür.

LG Scanner Mouse kullanımı, 'Drag' fonksiyonu sayesinde çok kolaydır. Tarayıcı fareyi kağıt üzerinde sürüklersiniz ve tarama sonucu monitörde anında görülür.

OCR fonksiyonu ile tarattığınız metinleri baştan yazmanıza gerek kalmaz. Sadece tarayıp MsWord gibi bir metin düzenleme programı ile açmanız yeterlidir.

A3 boyutuna kadar olan herhangi bir kağıdı tarayabilir, ya da büyük bir kağıttan istediğiniz alanı taratabilirsiniz.

Tarattığınız dosyaları Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde anında paylaşabilir, akıllı telefonlara gönderebilir ya da e-mail olarak yollayabilirsiniz."

0 yorum:

Yorum Gönder