S^ns"rs"z İnternet

Pazartesi, Aralık 31, 2012

MUTLU YILLAAR!

LG'nin Yeni Nesil 3 Ürün Serisi Geliyor

LG, CES 2013'de tanıtmaya hazırlandığı LG Google TV, "sihirli kumanda" ve fazlasını ortaya çıkardı!

LG, Las Vegas'ta 8-11 Ocak 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Tüketici Elektroniği Fuarı (CES 2013)öncesi Cinema 3D Smart TV'leri için tasarlanan yeni Sihirli Kumandası'nı tanıttı. Yeniden tasarlanan kumanda,gelişmiş sesle kontrol fonksiyonuyla komutları daha kolay ve interaktif şekild ealgılayabiliyor. Ürün, ayrıca hareketle kontrol, işaretleme ve hareket tuşu fonksiyonları ile de farklı bir kumanda olma özelliği taşıyor.

Yepyeni LG Google TV modelleri CES'te beğeniye sunulacak

LG Electronics, Las Vegas'ta düzenlenecek Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES2013) zenginleştirilen Google TV ürün gamını ziyaretçilerin beğenisine 
sunacak. LG'nin yeni modelleriolan GA7900 ve GA6400, farklı tasarım ve ekran boyutlarıyla tüketici gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayacak şekilde üretilmiş.

Google'ınen son platformu ve LG'nin yeniden tasarlanan Sihirli Kumanda Qwerty ürünü, Voice Search ve PrimeTime Quick Guide özelliklerinin etkisini artırmak için bir arada çalışıyor. Güncellenen SmartHome arayüzü kullanıcılara VoD içerikleri, YouTube ve diğer zengin içeriğesahip uygulamalara kolay erişim sunuyor. Bu özel model LG'nin Cinema Screen tasarımı ile bir araya gelince şık bir görünüm ortaya çıkıyor.

LG ile ailecek oyun keyfi

LG Electronics, oyun meraklılarının takip ettiği en popüler oyunlar olan Where's My Water, The Sims FreePlay, Air Penguin, Mini Motor Racing'in LG CINEMA 3D Smart TV'lere gelişini duyurdu. Şirket 8-11 Ocak 2013 tarihleri arasında Las Vegas'ta gerçekleştirilecek Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) oyunları TV'lerde sergileyecek. Akıllı telefon ve tabletlerde popüler olan oyunlar LG'nin hareketi algılayan Sihirli Kumandası ile oynanabiliyor.

Cuma, Aralık 28, 2012

AMD'den, Tutumlu ve 8 Çekirdekli İşlemci

AMD 2012 yılını tutumlu bir işlemciyle kapatıyor. 29 Aralık 2012'de piyasaya çıkacak olan AMD FX-8300 kod adlı işlemci, 95W TDP değeri ile dikkat çekiyor. 8 çekirdeğe, 3,3GHz standart 4,2GHz Turbo frekans hızına sahip olan FX-8300, bir önceki model olan FX-8350 ile aynı performansı 30W daha düşük TDP ile sunuyor. 


AMD'nin ilk 95W TDP'lik 8 çekirdekli işlemcisinin fiyatı 199$ olarak belirlendi. Bu işlemcinin ülkemize gelmesi 29 Aralık 2012'den biraz daha geç olabilir. 

Olası GTA V sistem gereksinimleri!

Grand Theft Auto V 2013'ün en büyük yapımlarından birisi olacak gibi görünüyor, milyonlarca oyuncu çılgınlar gibi GTA V'i beklerken sistem gereksinimleri konusunda kafasında kurdukça kuruyor. GTA IV'nin ilk çıktığı vakit ne kadar sistem gereksinimine ihtiyaç duyduğunu bilenler bilir, peki ama GTA V yaklaşık olarak ne kadar güçlü bir sisteme ihtiyaç duyacak? Bu konuda fikrimizin olması için Rockstar'ın son oyunlarından Max Payne 3'e bakalım, Max Payne 3'ün test edildiği en yüksek sistem şu ana kadar aşağıdaki gibi;

Intel i7 3939K 6 Core x 3.06 GHZ veya AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
16 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 680 2GB RAM veya AMD Radeon HD 7970 3 GB RAM

Max Payne 3 bu sistemde hiç FPS kaybı olmadan oynanabilmekte, peki ama GTA V için ne kadar bir sistem gerekecek dersiniz? Söylentilere göre bu kadar olmasa bile en azından bunun yarısı kadar bir sistem gerekli olacak.

Perşembe, Aralık 27, 2012

4GB ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II Tanıtıldı *

ASUS GeForce GTX 680 DirectCU II Piyasada!

Yoğun talep üzerine yeniden tasarlanan ekran kartı, video belleğini iki katına çıkarıp daha kaliteli grafik sunarken, çift slot tasarımı sayesinde de daha az yer kaplıyor.

Üç slot tasarımlı ASUS GeForce® GTX 680 DirectCU II’nin sunduğu güçlü performansın ardından, yeni kart çift slot tasarım ile birlikte geliyor. Böylece ekran kartı masaüstü bilgisayarlara daha rahat entegre olarak oyunseverlerin hız aşırtma talebine karşılık veriyor. Bu tasarım, 4GB GDDR5 video belleği ile bellek kapasitesini iki katına çıkarıyor. SSU şeklinde yeni ısı nakil borularına sahip DirectCU II termal tasarım; ASUS DIGI+ VRM ve Super Alloy Power teknolojilerinin getirdiği güvenilirlik, dayanıklılık ve gelişmiş hız aşırtma özelliğini kullanıcılara sunuyor. 

GPU Tweak uygulamasına sahip kart ile kullanıcılar ASUS/Ubisoft® ortaklığının bir ürünü olan oyun paketinden yararlanabilecekler. Bu paket ile kullanıcılar, sunulan beş oyun arasından birini seçme şansı yakalayacak. 4GB bellek kapasitesi ile tekrar piyasaya sürülen GeForce® GTX 670 DirectCU II’nin ardından, ASUS’un yeni tasarımı 4GB GDDR5 belleği ile en yüksek kaliteli ekran kartları arasındaki yerini alıyor. 2GB GDDR5 belleğe sahip, çift slot tasarımlı GeForce® GTX 680 ise, Aralık ayı başında kullanıcılara sunuldu.

Kompakt tasarım ve iki kat bellek ile daha yüksek çözünürlük

Geliştirilmiş GeForce® GTX 680 ve GTX 670 DirectCU II, 6008MHz hızında 4GB GDDR5 video belleğine sahip. GeForce® GTX 680 ve GTX 670 modellerinden iki kat fazla belleğe sahip ürün, yüksek çözünürlükte oyun keyfini destekliyor. 4GB bellek ile bu kartlar, gelecekte PC oyunlarının önemli bir parçası haline gelecek olan WQHD (2560 x 1440) çözünürlük desteğini sunuyorlar. DirectCU II soğutucunun küçültülmesi ile GTX 680 sadece iki tane genişleme yuvasına ihtiyaç duyuyor ve son model PC’lere bile kolaylıkla uyum sağlıyor.


SSU şeklindeki ısı nakil boruları soğutma teknolojisini üst seviyeye taşıyor

DirectCU II’nin son termal tasarımı, daha önceki tasarımı inceltmenin de ötesine geçiyor. Tamamı bakır, çift “S” ve tek “U” şeklindeki yeni ısı nakil boruları iletkenliği artırırken nikel kaplamalar ile oksitlenmeyi engelliyor. Geliştirilmiş SSU tasarımı, yine oksitlenmeyi engellemek için nikel kaplanmış, yüksek iletkenliğe sahip bakır ısı nakil borularından daha etkin faydalanmayı sağlıyor. 

GPU ile temas halinde olan borular, çekirdeğin tam ortasında yer alarak yüksek termal performans sağlıyor. Böylece, ısı iletim mesafesi diğer soğutuculara kıyasla kısaltılırken, alüminyum soğutucu kullanılarak benzer veya daha bile küçük alanlarda yayılım kapasitesi iki katına çıkarılıyor. Böylece GeForce® GTX 680 DirectCU II, DirectCU’nun performansını devam ettirmekle kalmıyor, aynı zamanda sıcaklığı yüzde 20 azaltıyor ve diğer referans kartlarından üç kat daha sessiz çalışıyor.

DIGI+VRM ve Super Alloy Power teknolojisi ile güvenilirlik, dayanıklılık ve gelişmiş hız aşırtma

ASUS mühendislik ekibinin GeForce® GTX 680 DirectCU II için yeniden tasarladığı DIGI+VRM dijital voltaj regülatörü ve Super Alloy Power teknolojisine sahip uzun ömürlü ve dayanıklı bileşenler yeni tasarım GeForce GTX 680 DirectCU II’de yer alıyor. Bu özellikler, ürün ömrünü 2,5 kat uzatarak güvenilirliği artırıyor ve güç sarfiyatını yüzde 30 azaltıyor. Dayanıklılığı ve ömrü artıran altı aşamalı güç dağıtım sistemi, daha fazla ayarlama seçeneğini ve hız aşırtma potansiyelini de beraberinde getiriyor.


GPU Tweak yeniden tasarlanmış gücün ispatı 

Sadece ASUS ekran kartlarında bulunan GPU Tweak uygulaması, ekran kartı ayarlarınızı kolayca yapmanızı sağlayan takviyeli ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Kullanıcılar sadece birkaç tıkla saat hızını, voltajı, pervane hızını, güç tüketim hedeflerini ve profil özelliklerini değiştirebiliyorlar. Ayrıca uygulamanın sahip olduğu güvenlik sistemi ile varsayılan ayarlara geri dönebiliyorlar.

Sadece ASUS ve Ubisoft®’a özel oyun paketi

GeForce® GTX 680 ve GTX 670 DirectCU II’de, ASUS ve Ubisoft®’un birkaç hafta önce duyurduğu oyun paketi bulunuyor. Kullanıcılar, aldıkları her ekran kartı ile UBIshop®’taki beş oyun arasından birini seçebilecekler. Beş seçenek arasında şunlar bulunuyor: 2012’ye damga vuran Assassin’s Creed® III, hayatta kalma mücadelesini anlatan I Am Alive™, FPS oyunu Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas 2®, gizem ve macera peşinde koşanlara özel Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction® ve gerçek zamanlı strateji oyunu R.U.S.E®.

*(Basın Bülteni)

LG XE4-1TW32 1TB Harici Hard Disk

Disket üzerinden kullandığımız bilgisayarlardan bugüne geldiğimiz noktada artık 1 TB’lık verileri bile yanımızdan ayırmamamız, uyuumlu elektronik aletlerimize bağlayıp, ekstra uğraş ve bağlantı gerektirmeden kullandığımız harici ya da bir diğer adıyla taşınabilir hardiskler var. 

Kapasitesi ve teknik donanımlarının yanı sıra boyutları ve tasarımları da artık HDD satın alırken seçim kriterlerimizden birisi oluyor. 

LG XE4-1TW32 Taşınabilir HDD, pure white kasası, maksimum 5GBPS HIZ (USB 3.0), 5400 RPM ve SATA özellikleriyle dikkat çekiyor. Yalnız birkez daha söylemek gerekirse tasarımı da gerçekten muazzam. 


TEMEL SPESİFİKASYONLAR 

Arayüz: USB 3.0 

Renk: Beyaz 

Model: XE4 

Familya: Wave 

Boyutlar: 122mm x 80mm x 16mm 


HDD SPESİFİKASYONLARI 

Kapasite: 1TB 

Dosya Sistemi Formatı: NTFS 


SISTEM GEREKSINIMLERI 

İşletim Sistemi: Windows 2000 / XP / Vista / 7 / Mac OS 10.4.8 + (Ready Boost Desteklemez) 

Yazılım: Dahili NERO Back-up Yazılımı 


DESTEK 

Garanti: 2 Yıl 

Sertifikasyon: CE / FCC / KC / WHQL

Çarşamba, Aralık 26, 2012

Dünyanın İlk 84″ Ultra HD TV’si: LG 84LM960V*


Full HD’den dört kat daha yüksek çözünürlük evinizde…

LG 84” Ultra HD TV, Full HD’den dört kat daha fazla çözünürlük sunarak görüntü kalitesini yepyeni bir seviyeye taşıyor. Yakın mesafelerde bile canlı ve keskin görüntüler sunan LG Ultra HD TV, kusursuz detayları ile ev eğlencesinde yeni bir çığır açıyor.

3840 x 2160 (4K) piksel çözünürlüğe sahip, 84 inç’lik Ultra HDTV LG 84LM960V, Triple XD Engine teknolojisi sayesinde görüntü kalitesini olduğundan daha da iyi hâle getiryor. Ayrıca Full HD içeriklerin daha yüksek çözünürlüklü bir şekilde izlenmesine olanak sağlayan Resolution Upscaler Plus çözünürlük yükseltme teknolojisi sayesinde 1080i HD uydu yayınları veya 1080p Full HD Blu-ray filmleri LG 84LM960V üzerinden daha yüksek kaliteyle izlemek mümkün.



Ultra HD çözünürlüğün yanında LG’nin 3D teknolojisi ile donatılmış olan TV IPS panele ve 180 derecelik izleme açısına sahip. Giriş tipi olarak dört adet HDMI ve üç adet USB girişi mevcut. Ayrıca CI modülü sayesinde ve LG-Digitürk işbirliğiyle Digiturk yayınlarını bir CI modülü yardımıyla herhangi bir ek uydu alıcısına gerek olmadan doğrudan 84 inç televizyon üzerinden izleyebilmek mümkün.

LG 84LM960V boyutları ve görüntü kalitesinin yanı sıra ses kalitesiyle de oldukça iddialı. 2.2 Ses Sistemi, 50W’lık ses çıkış gücü ve 2 woofer ile LG Ultra HD TV hem göze hem de kulağa hitap ediyor. TV’de film izlerken en iyi ses deneyimi sizi bekliyor.



GÖRÜNTÜ

Ekran boyutu (inç): 84

Ekran tipi: LED

Dinamik MCI (Motion Clarity Index): MCI 800Hz

Çözünürlük: 3840×2160

Micro Pixel Control (Local Dimming): Var

LG Cinema 3D: Var

LG Smart TV: Var


VİDEO

Triple XD Engine: Var

Resolution Upscaler (Plus/Basic): Var (Plus)

Smart Color Gradation: Var

Dinamik Renk Geliştirici: Var

Kontrast Ayarlayıcı: Var

Resim Modu: 7 Mod(Akıllı sensör, Vivid, Standart, Sinema, Oyun, isf Uzman1, isf Uzman2)

Resim Sihirbazı II: Var

Ekran Oran Düzeltme: 8 Mod (16:9, Just scan, Original, Full Wide, 4:3, 14:9, Zoom, Cinema Zoom 1)

AV Modu: Var (Kapalı / Sinema / Oyun)

Cinema 3D: Var

Otomatik Format Algılayıcı: Var

3D den 2D ye Çevirme: Var

2D den 3D ye Çevirme: Var

2D to 3D Mode: Var

3D Derinlik Kontrolü: Var

3D Görüş Açısı Kontrolü: Var

3D Resim Düzeltme: Var

3D Sound Zooming: Var

Dual Play: Var


SES

Hoparlör Sistemi: 3 Yollu 10 Hoparlör

Dolby Digital Decoder: Var

Ses Çıkışı: 10W+10W

Surround Ses Özelliği: Virtual Surround

Subwoofer: Var (15W+15W)

Net Ses II: Var

Ses Modu: 7 mod (Standart, Müzik, Sinema, Spor, Oyun, Vivid, Kullanıcı ayarı)

Ses Ayarlayıcı: 3 mod (Normal, Duvara Asılı, Ayaklık Üzerinde)

Mute: Var

Mono/Stereo/Dual (MTS/SAP): Var


BAĞLANTI

LG Smart TV: Var

Smart Menü 2.0: Var

LG TV Uygulama Mağazası: Var

Premium İçerik: Var

Tam Özellikli Web Tarayıcısı: Var

Social Center: Var

Arama & Önerilenler: Var

Skype Ready: Var (Kamera ayrı olarak satılmaktadır)

Akıllı Telefon ile Uzaktan Kumanda Desteği: Var

Picture In Picture: Var (Yalnızca Web Tarayıcı ile)

Wi-Fi Ready / Dahili: Var (Dahili)

MHL: Var

2nd TV Ready: Var

WiFi Direct: Var

Network File Browser: Var

DLNA (Film / Fotoğraf / Müzik): Var

Windows 7 Sertifikası: Var

WiDi: Var

SIMPLINK (HDMI CEC): Var


STANDART ÖZELLİKLER

Otomatik Arama / Programlama: Var

Program (Kanal) Ayarı (Ekleme / Çıkarma): Var

Program (Kanal) Etiketleme (İsim Değiştirme): Var

Favori Kanal Ekleme/Çıkarma: Var

Otomatik/Manuel Saat: Var

Açma/Kapama Zamanlayıcısı: Var

Uyku Modu: Var

Otomatik Kapanma: Var


EK ÖZELLİKLER

DVR Türü (Dijital/Analog): Dijital

DVR (Dahili/Ready): Ready

İzle & Kaydet: Var

Time Shift: Var

USB Versiyonu (Hız): v2.0

USB Hub: Ready

Moving Picture Playback (SD/HD/Plus HD): DivX HD

Resim: JPEG

Ses Codec: AC3(Dolby Digital), EAC3,HAAC,AAC, Mpeg, MP3, PCM, DTS

Hızlı Görüntüleme (Flashback): Var

e-Manual: Var

e-Streamer: Var

Akıllı Enerji Tasarrufu Sistemi: Var (Plus)

Akıllı Sensör: Var

Giriş Etkitleme: Var


ARAYÜZ

HDMI™ Girişi: Var (4 adet)

USB 2,0: Var (3 Adet)

RF Girişi: Var (2 adet)

AV Girişi: Var

Komponent Girişi (Y,Pb,Pr) + Ses: Var

RGB Girişi (D-Sub 15pin): Var

Full Skart Girişi: Var

PC Ses Girişi: Var

Dijital Ses Çıkışı: Var

LAN (Internet Erişimi & DLNA): Var

CI Yuvası: Var

Kulaklık Çıkışı: Var


AKSESUARLAR

Standart Kumanda: Var

Sihirli Kumanda: Var

LG Cinema 3D Gözlükleri: Var (4 Adet)

LG Dual Play Gözlükleri: Var (2 Adet)

LG Klips 3D Gözlük: Var (1 Adet)


ENERJİ

Voltaj, Hz.: 100V ~ 240V, 50/60Hz

Enerji Sınıfı (ErP Class): A

Ortalama Güç Tüketimi (IEC62087 ed.2): 256W

Bekleme Modu (Stand-by) Güç Tüketimi: 0.30W

Parlaklık Oranı (Luminance) (%): 65

Civa İçeriği (Mercury Content) (mg): 0.0

Kurşun İçeriği (Presence of Lead): Var – Bu TV, RoHS (Restriction of Hazardous Substances Directive) şartlarına paralel olarak, yalnızca başka teknolojik alternatif olmayan bazı parça ve bileşimlerinde kurşun kullanmaktadır.


BOYUTLAR & AĞIRLIK

TV Boyutları (Ayaksız) (GxYxD): 1916 x 1120 x 39,9 mm

TV Boyutları (Ayaklı) (GxYxD): 1916 x 1214 x 399 mm

Kutu Boyutları (GxYxD): 2052 x 1257 x 423 mm

TV Ağırlığı (Ayaksız): 68.2 kg

TV Ağırlığı (Ayaklı): 79.4 kg

Kutu Ağırlığı: 94.5 kg

Perşembe, Aralık 13, 2012

Crysis 3'ün 7 Harikası: Bölüm 1 (Video)

Crysis serisinin merakla beklenen yeni oyunu Crysis 3 için EA tarafından bir video yayınlandı. 


İlk bölümünü bugün gördüğümüz videonun "7 Wonders of Crysis 3" adıyla anılmasının bir sebebi var. Şubat ayında PC, Xbox 360 ve PS3 için çıkacak olan Crysis 3 için oyun çıkmadan önce 6 video daha izleyeceğiz demek oluyor.

İyi seyirler.



LG Pentouch TV


LG Pentouch TV, tüm aile üyelerini gerçek bir eğlence deneyiminin içine davet ediyor.

LG’nin dokunmatik ekranlı televizyonu LG Pentouch TV ile eğlence başlıyor. Üstelik 3D keyfi ile birlikte.

Pentouch TV ile, dokunmatik ekran kalemlerini destekleyen Eskiz Defteri, Photo Editor (Fotoğraf Düzenleyici), Aile Günlüğü, Galeri, İnternet ve Dokümanlarım özelliklerini kullanarak ailenizle eğlenceli vakitler geçirebilir, dosyalarınızı düzenleyebilir ya da işyerinizde sunumlarınızı gerçekleştirebilirsiniz..


Eskiz Defteri

Aklınızda olan çizimleri, resimleri, yazıları TV’nizin ekranına çizebilir, bu çizimler üzerinde değişiklikler yapabilir ve çıktısını alarak hediye edebilirsiniz.

Galeri

PC’nize kayıtlı olan tüm fotoğraf, video ve çizimlerinize geniş ekran TV’de bakabilir ve düzenleyebilirsiniz.

Fotoğraf Düzenleyicisi

Favori fotoğraf ve videolarınız üzerinde çizim yapmak isterseniz bu özellik tam size göre. Fotoğraf veya videolarınızın üzerine resimler çizebilir, düzenleyebilir ve kaydedebilirsiniz.

Aile Günlüğü

Ailenizle notlarınızı, planlarınızı ve anılarınızı paylaşabilirsiniz.

İnternet

Dokunmatik kaleminizi kullanarak geniş ekran TV üzerinden internette sörf yapabilirsiniz.

Dökümanlarım

Etkileyici sunumlarınızı ve ofis dökümanlarınızı görüntüleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. Toplantı esnasında sunum dökümanınız üzerinden eş zamanlı değişimler yapabilir ve sunum dosyanızın üzerine notlar alabilirsiniz.

Ek İçerik ve Yazılım

Pentouch modunda, kendi PC’nizdeki içeriklere ulaşabilir ve dokunmatik kalemi kablosuz bir mouse gibi kullanarak web tabanlı oyunların ve eğitsel içeriklerin tadını çıkarabilirsiniz.
Teknik Özellikleri

Ekran tipi: Plazma

Full HD(1080p): Var

Çözünürlük: 1920×1080

3D TV: Var

Koruyucu Ekran Paneli: Var

Dinamik Kontrast Oranı: 3,000,000:1

AR Filtresi: Var

ISM (Image Sticking Minimization): White Wash / Orbiter / Color Wash

Resim Modu: 9 Mod(Vivid/Standard/APS/Cinema/ /Sports/Game/Photo(EMF)

Ekran Oran Düzeltme: 8 Mod (16:9, Just scan, Original, Full Wide, 4:3, 14:9, Zoom, Cinema Zoom 1)

Salı, Aralık 11, 2012

Yeni Tomb Raider'a Yeni Video

Gelişmiş grafiklere ve sıradışı aksiyon öğelerine sahip Tomb Raider, 5 Mart 2013'te piyasaya çıkacak.

Herkese iyi seyirler. 


 

Assassin's Creed 3: The Tyranny of King Washington (Video)

Assassin's Creed 3'ün ilk indirilebilir içeriği The Tyranny of King Washington için heyecan verici bir video yayınlandı! George Washington'ın monarşisini ilan ettiği alternatif bir gerçeklikte geçecek indirilebilir içeriğin tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

İyi seyirler.


Pazartesi, Aralık 10, 2012

Techno Labs'ten İlk Bakış: LG 84 inç Ultra HD TV


Henüz detaylı inceleme olanağı bulamadığım 84" LG Ultra HD TV için Techno Labs ekibi LG'nin Türkiye ofisine giderek bir ön inceleme gerçekleştirmiş.

Yazının detaylarını okumak için bu linki takip ederek, Techno Labs sitesine ulaşabilrisiniz. 

LG 84LM960V Teknik Özellikler

Ekran Boyutu: 84 inç (213cm)
Çözünürlük: 3840x2160
Panel Tipi: LED
MCI: 800Hz
Giriş Çıkış: 4 HDMI, 3 USB 2.0, 2 RF girişi
TV Boyutları: 1916 x 1120 x 399 mm 
TV Ağırlığı: 68,2kg (ayaksız) 79,4kg (ayaklı)
Fiyat: 40.000TL

Yeni Assassin's Creed, Brezilya'da mı geçecek?


Henüz geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkmış olan Assassin's Creed 3 hakkındaki tartışmalar sürerken serinin yeni oyunu hakkında Brezilya'dan söylenti ortalığı karıştırdı.

Ubisoft Brezilya'nın müdürü Bertrand Chaverot, yerel basın organı TechTudo'ya verdiği bir röportajda, Assassin's Creed serisinin yeni oyununun Brezilya'da geçeceğini açıkladı.

TechTudo'daki yazıyı İngilizce'ye çeviren GameSpot, tercümenin doğru olduğunu söylüyor. Ancak bu çeviride, Brezilya'da geçecek oyunla ilgili tam bir bilgi verilmiyor. Yani ihtimaller havada uçuşuyor, olasılıklar ise şöyle:

- Assassin's Creed 4 Brezilya'da geçecek.

- Ana oyun olmayan bir oyun Brezilya'da geçecek (AC: Liberation gibi bir oyun).

- Assassin's Creed 3 üçlemesinin bir sonraki oyunu Brezilya'da geçecek.

- Üçüncü oyundaki karakterimiz Connor kızılderili olduğu için, Inka ve Maya'nın gizemlerini çözmek için geçmişine dönüp Güney Amerika'ya inecek.

- Üçüncü oyun direkt olarak 21 Aralık goygoyuyla ilgili olduğu için Desmond, Maya'ların gizemini yerinde çözmek için Güney Amerika'ya inecek. (merak etmeyin spoiler değildi bu, oyunun açılış videosunda anlatıyor)

Öte yandan AC3'teki kısa Brezilya bölümüyle ilgili Brezilya halkı, kendilerinin başarısız yansıtıldığını düşünüyor ve Ubisoft'tan bir özür bekliyor.

Ubisoft'tan ise konuyla ilgili bir doğrulama ya da yalanlama gelmedi.

Perşembe, Aralık 06, 2012

LG Smart TV Kazanma Şansı Garanti'de


16 Aralık'a kadar İnternet Şubesi'ne giriş yapanlar 150 LG Smart TV'den birini kazanma şansı yakalıyor!

Çekilişle 150 LG 32LS570S Smart TV kazanmak için hemen Garanti Bankası İnternet Şubesi'ne ücretsiz giriş yapın, çekiliş kuponunuzu kazanın. 



Çarşamba, Aralık 05, 2012

LG, Mobil Çipsetleri TV'de Kullanacak


Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden LG, uzun yıllardır akıllı telefon sektöründe olduğundan mobil çipsetler konusunda epey deneyimli bir firma sayılır. Firma bu deneyimini şimdi akıllı televizyonlara da taşımak istiyor. Korea Times'ın raporuna göre LG, ARM tabanlı çipsetlerin kullanıldığı akıllı televizyon üretmek istiyor. Hatta ilk ürününü önümüzde yıl düzenlenecek CES'de (Tüketici Elektroniği Fuarı) tanıtmayı planlıyor.

LG'nin ARM Cortex-15 mimarisiyle kullanacağı çipsetler, Samsung'un yaptığı gibi Exynos ya da Nvidia ailesinden olmayacak. Firma bunun yerine H13 adı altında kendi çipsetini kullanacak. H13'ün açılımında; 'H' harfi 'Home Entertainment' yani Ev Eğlencesini ve '13' ise 2013'ü temsil ediyor. H13'ler, TSMC (Taiwan Semiconductor Manufacturing Company) tarafından üretilecek ve 28nm'lik yapıda olacak.

Salı, Aralık 04, 2012

Ultra İnce LG E2290V Monitör



E2290V, 21.5-inç büyüklüğündeki, LED backlit tabanlı LCD monitör 7.2mm kalınlığında bir kasa tasarımına sahip. Şık görünümü ve ince tasarımıyla dikkat çeken monitörde, bahsi geçene inceliğe ulaşabilmek için LG, monitörün güç ünitesini ve konnektörleri, EZ kablolama teknolojisi ile monitörün altındaki standa almayı tercih etmiş.

1920 x 1080 piksel Full HD çözünürlüğüne destek sunan monitör, 2ms tepki süresi, 250 cd/m2 parlaklık seviyesi, 10,000,000:1 dinamik kontrast değerlerine sahip. Görüntü aktarımı için D-Sub, DVI ve HDMI portları mevcut.

Pazartesi, Aralık 03, 2012

Crysis 3 Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı

FPS tutkunlarının merakla beklediği oyunların başında gelen Crysis 3 adına önemli bir haber var. Crytek, Crysis 3'ün minimum sistem gereksinimlerini açıkladı.


İlk videolarına bakılırsa son derece etkileyici grafiklere sahip olacağı ayan beyan ortada olan Crysis 3'ün minimum sistem gereksinimleri sizlerle: 

• Windows Vista, Windows 7 veya Windows 8
• DirectX 11 Ekran Kartı (en az 1 GB Bellekli)
• Çift çekirdek işlemci
• 2GB RAM (Vista'da 3 GB)

Örnek 1 (Nvidia/Intel):

• Nvidia GTS 450
• Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600)

Örnek 2 2 (AMD):

• AMD Radeon HD5770
• AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)

Ultra HD LG TV Türkiye'de


LG Electronics, dünyanın ilk 84 inç Ultra HD TV’sini Kanyon Cinemaximum’da düzenlenen basın toplantısıyla tanıttı. Türkiye’de kullanıcıların beğenisine sunulan LG 84 inç Ultra HD TV, bir süredir teknoloji takipçileri tarafından merakla bekleniyordu. 

LG Ultra HD TV, geliştirilmiş Triple XD motoru sayesinde çerçeve başına 8 milyon pikselli görüntü kalitesine ve Full HD TV panellerden dört kat fazla (3840x2160) çözünürlüğe sahip. TV’de bulunan Resolution Upscaler Plus özelliği sabit disk, mobil cihazlar ve kullanıcı bazlı web sitelerinden alınan görüntülerin kalite kaybı olmaksızın TV’ye aktarılmasını sağlıyor.